smidigt.

inte på humör,verkligen inte..känner att jag inte vill gå ut imorgon heller.orkar inte skriva om dagen eller något.nej fyfan vad jag är arg.

det kommer inte funka en gång till.

sov hos amanda inatt,igår va vi ute på byn hela eftermiddan/kvällen.gjorde inte så mycket men vi fick timmarna att gå iallafall.vid 15 över 12 gick jag och amanda ner till rep och hämta lite grejer och sen hem till henne.idag vakna vi typ 12,käka frukost och sen gick jag ut för att träffa jezper,han och jag satt utanför honom i typ 1 timme och snacka och sen gick jag hem till mig.jag har badat med min älskade albin och sen har jag även duschat..nu sitter jag och väntar på att amanda ska komma hit och sen ska väll vi ut på byn eller nått sånt.det visar sig!

börjar tröttna på hur fan du beter dig,vet knappt vart jag har dig längre..du är då inte samma människa jag lärde känna.inga fler lögner och inte samma bortförklaring..det kommer inte funka en gång till.


hon fick dig att tro att hon älskade dig mycket mer än jag.

efter en dag som bestått av tvättande,städande och chillande så tänker jag pallra mig ut i vår lilla by.min mobil funkar fortfarande inte och de suuuuger!

man måste dö några gånger innan man kan leva.

det är inte rättvist någonstans..för hade det vart rättvist hade du vart kvar på jorden med mig och alla andra.du va värd all tid i världen och det va inte din tur.3 år..3 hela jävla år håkan..utan dig.jag förstår inte.jag saknar dig♥

your eyes make the stars look like they're not shining.

fick en fråga angående förra inlägget.om det var jezper jag menade va en idiot.och det menar jag absolut inte.det är inte ofta mina rubriker är passade till innehållet i inlägget.la upp den bilden för jag tycker den är riktigt härlig och den visar vilken underbar person jezper är :-)
älskar denna bild,det händer lixom så mycket i den!

du kommer inse själv vilken idiot du är när allt rasar.

var somsagt i rättvik idag,ni som har mig på facebook har väll följt mina täta uppdateringar och för er som inte har mig på facebook så kan jag säga att jag har haft en riktigt mysig och härlig dag med både bad,promenader och god mat.och inte minst trevligt sällskap.efter att vi kom hem från rättvik vid 10 stack jag ut på byn där vi va kvar till typ 11,då drog vi upp till festivalen och king som man är så fixa jag in mig helt gratis.var dock inte så mycket att se men ändå lixom..gratis är aldrig fel;-)imorrn vet jag inte alls vad som händer men kom på idag att det är lördag då iallafall.eftersom jag har sommarlov så har jag helt tappat uppfattningen om datum,dag och klocka.men jaja,spela roll lixom;-)nej nu ska jag sova,eller nej det ska jag inte..men iallafall lägga mig till rätta i sängen.puss!

jag har solsken varje gång du ler.

idag har jag varit med amanda hela dagen,hon sov även här inatt.vi har väll inte gjort så mycket speciellt,käkat,vart ut på byn.sen va vi även hem till amanda ett tag och kollade på någon motorshow sov va alldeles utanför hennes lägenhet,så varför betala 180 spänn tänkte vi och satte oss istället i fönstret,awesome!
imorrn ska jag till underbara rättvik över dagen och de kommer bli nice,hoppas bara att vädret är fint!
men nu måste jag sova så att jag orkar upp vid halv 8 imorgon.jusste min mobil kan bara ta emot samtal,inget mer!
puss!

ber till guden jag aldrig litat på.

från avesta fick jag med mig ett par svarta klackskor som jag kollat på i evigheter men aldrig köpt,nu äntligen är dom mina!tack vara mamma som betalde dom åt mig :-D sen vart det ju även lite nödvändigheter som sminkborttagning,finnmedel,tamponger och bindor.nu tänkte jag dra ut på byn till lite roligt folk och senare ikväll blir det nog att vi äte på portan eftersom det är tacobuffé :)nej nu ska jag kila!

när jag kollar in i dina mörka djupa ögon..

nu är jag vaken och jag har käkat frukost.hela morgonen har jag legat i sängen och segat,lyssat på musik och bara vart sur på min telefon som är UR FUNKTION!aja,jag ska väll duscha så jag får bort rökstanken sen igår och då kanske jag duschar av mig lite ilska på samma gång.har sagt till mamma också att jag ska med över till avesta en sväng.och jag loooovar att jag inte ska köpa något klädesplagg till mig sjäälv!
nu ska vi åka!puss!

att fela är mänskligt,att förlåta är gudomligt.

hemma efter en trevlig kväll i fliken med jezper,sara,albin,jesper och amanda.vi grilla,bada,toka oss och bara hade de mysigt och trevligt.såna kvällar behövs ibland tycker jag :) nu tänkte jag dra på en film och försöka sova.puss!
bild från valborg :-)

du klev av och stod där på andra sidan spåret.

nu ska jag,sara,jezper och albin upp till fliken och grilla korv.vi ska nog bada också om vi har balle nog till de.
idag har vi vart med jezper,christoffer och albin och vi har inte gjort något speciellt.därför blir detta inlägget skit tråkigt att läsa!menmen,sånt är livet.har heller inga roliga bilder att lägga upp.

det är aldrig försent att säga förlåt.

sara sov här inatt.nu ska vi ut på byn och ikväll kanske det blir fliken pch grilla och ha de myyys!

livet innan dig kunde jag utan och innan.

nu har jag och sara umgåtts hela dagen typ.vi åkte till ica och köpte frukost vid typ halv 3 och sen hem till mig,jag somna och vi bara hade de allmänt trevligt..eller ja,jag hoppas sara hade trevligt med filmen medan jag sov :D
sen åkte vi hem till sara och käka pizza..mohahahhah!
nej nu ska vi till ica och köpa godsaker och sen chillar vi järnet på byn..säkert i en sunkig nerpissad buske där de luktar lite mysigt :-D

FRIDA HEDIN

ja, en helt underbar text om dig va de ja ;)
hahahahahahahahahahah.nej men du är faktiskt helt underbar och du har alltid funnits där för mig som en syster.
jag älskar dig!!!!♥♥♥♥

✝ en tyst minut ✝

alla har vi väll hört om tragedin i norge och oslo.mycket hemskt och jag förstår inte hur man kan göra så mot helt oskyldiga människor.jag mår så dåligt..de va ungdomar,precis som jag.tänk om jag vart där,tänk om de va mig det hände.det är helt sjukt.om de skulle gå så skulle jag ta en kula för att få alla dessa liven tillbaka.fyfan säger jag bara.jag höll nyss en tyst minut.har ni gjort de?om inte så tycker jag absolut att ni ska göra de för att hedra dessa ungdomar.snälla rara ni..1 minut av era liv? vila i frid♥

att gråta är inte att visa sig svag,det är att visa sig stark nog att kunna stå för sina känslor.

kvällen igår vart sprecis som planerat..idag väckte min mamma mig och fråga om jag skulle med till västerås och kolla i affärer och ha det allmänt trevligt,ett erbjudande jag dock tackade nej till då jag har lovat att träffa vänner.ett löfte bryter man inte.ska väll pallra mig upp ur sängen och käka lite frulle och sen ska jag duscha och efter de ska jag ut,låter som skit lite men de kommer säkert ta flera timmar,de brukar lixom vara så.
och jag saknar fortfarande jennifer och daniel.menmen,vi hörs!puss!

this is the end.

nu är jag hemma i norberg igen efter en skitbra vecka rent utsagt...kom till A-slutspel med båda lagen där det slutade med 16-delsfinal också med båda lagen,nöjda va vi nog ändå med placeringen.men bortsätt från fotbollen är detta en vecka jag aldrig kommer glömma,helgrym invigning och helgrymma människor.och att jag lyckades kamma hem en 2kilos geisha på Liseberg gjorde inte saken sämre.Daniel och Jennifer var våra skolvärdar och skönare typer får man leta efter.och alla underbara ljungby folk med eran sköna dialekt...det enda minus med denna cup var att våran kära bergsprängare blev stulen 1 dag efter att vi köpt den och att alla mina strumpor också blev stulna,bersprängarn kan jag fatta att man vill ha men vem fan vill ha strumpor?..jaja,de finns ju folk till allt!
nej nu ska jag börja städa och packa upp sen vid 3 blir det 18års kalas hos kära Frida och sen ska jag äntligen få träffa christoffer :-D

"dom ser er som köttbitar"

Nu ligger vi och ska snart sova,det ska vara släckt och tyst kvart i 11 vilket är ganska snart så jag får skynda mig med detta inlägget. Vi gick och käka och de va köttfärssås och spagetthi eller hur de nu stavas. Efter maten var de samling och sen fick vi göra lite vad vi ville, jag och några till gick till hemköp och handla lite. Nu är jag nyduschad och klar för natten. Imorrn ska vi upp vid halv 8 för att de är match klockan 11 med flickor 14 i kungsbacka och de ligger 2,5 mil härifrån så vi ska åka spårvagn. Nej nu måste jag skicka iväg ett godnatt sms till krisse.puss!

De va oförlåtligt,men jag förlät...de visar sig om de va bra eller dåligt.

Nu ligger vi i vår sovsal,vi fick världens största rum så de är skit nice. De regnar som fan här och de är inte nice,fy vad tpl man blir.mina underbara tjejer får vara de lilla ljuset. Vi ska väll äta och lite så senare. Jag får blogga senare då jag förhoppningsvis har lite mer att säga;)puss!

Det är lättare att förlåta en fiende än att förlåta en vän

Att prata gamla dagis minnen med lisa och anna är ju helt underbart och många skratt och många minnen har väckts till liv igen. Jag bara älskar de. Förövrigt är vi framme göteborg nu,dock åker vi fortfarande runt i bilen,trevligt. Precis åkt förbi liseberg. Jag känner att jag kommer sakna mina kära vänner hemma i norberg men jag vet också att jag kommer ha skitkul här i göteborg med mina underbara tjejer.puss på er!

Gothia här kommer viiiiiiii!

nu är jag nästan färdigpackad, bara lite småsaker som ska ner i min överfulla väska sen äre klirrat.
inatt sov jag i soffan nere vid tv,absolut inte uppskattat! och då kommer frågan.. varför låg jag där då? och här kommer svaret.. jo,därför vi låg igår och kolla på en värdelös film och trött som jag va så somna jag.. tadaaaaa.
klockan 9 kommer våran skjuts som ska ta oss till göteborg och gothia. och jag är jätterädd för att glömma något vilket jag troligtvis kommer göra. men nu måste jag äta frukost.
och jusste,jag tror inte jag kommer kunna blogga något under veckan, men ni kan ju hålla koll..kaaaaanske att jag kostar på mig något mobilinlägg. puss!

och jag saknar dig!

packar förfullt...eller nu har jag tatt en paus,men back to work. puss!
jusste,musik krysset gick ju inte så jättebra.men de sket man i ;)
random bild!

min säng har bara 3 ben

fagersta och musikkryss. hejsvejs!

talking to the moon.

gry har gått hem efter en natt här hemma hos mig. det va meningen att jag skulle börja packa,men det går inte så bra..orkar lixom inte.senare ska vi iväg på musikkrysset i fagersta vid eskiln.när vi kommer hem från de någongång ikväll...då, då ska jag packa.
jusste. min kamera har tyvärr gått sönder också,så kan de gå när man tappar den i golvet. men jaja det finns ju inget att göra åt den saken.

we a®e the sta®s.


nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.

min dag..hmm,kommer inte ihåg.eller jo föressten,jag vakna hos sara och vi käka frukost och lite sånt, sen traska jag och amanda hem. jag duscha eftersom jag lukta rök somfan efter igårkväll.sen åkte jag med mamma, anna och lena till avesta en snabbis för att handla lite. fick med mig ett par jeans hem vilket var bra!
sen när vi kom hem var vi bortjudna till min morbror för lite grillning. mycket trevligt och gott. efter ett tag där åkte jag ner på byn till gry och vi gjorde inget speciellt. gick runt, unkan och jaa, bara umgicks. hon ska även sova här nu inatt och imorrn ska vi upp tidigt för jag ska packa inför en vecka i göteborg och gothia! nu när jag skrivit klart detta inlägg ska jag lägga upp lite bilder från igår.puss!
bästa som finns!

de bästa i mitt liv är du!


dream like you live forever,live like you die today.

har inte haft något internet på hela dagen,sen fick jag med mina magiska fingrar igång de..fantastiskt!
men min dag har häller inte vart så intressant så de gör inget,mest plockat tvätt,sovit och kollat film. även spelat typ kort och lite så med familjen.nu är min vän sara här och ikväll blir de fliken med lite gött fölk,vad som händer där vet vi inte,men de visar sig.får se om jag kommer ihåg och ta lite kort:)

i hope you are happy

idag har jag vart duktig! jag har nämligen tagit bort alla små träd osv i busken vid altan,helt självmant. min familj kommer inte märka något,de slår jag vad om.men jag märker de och tycker de är skitfint.yess!
sen i sin hast åkte jag med unkan till fjällingtjärn och fiska,eller ja.fiska och fiska,grilla och hade de mysigt.
nu ska jag duscha,så jävla skönt!
sen ska jag sova tidigt för imorrn ska jag upp i tid och sen ta en långpromenad med gry.blir nog runt sjön.
puss!

heartbeat

gry har precis dragit hem,vi får se om vi träffas mer idag eller om vi skiter i det.bjuder på en sliten bild som är ett tag gammal.ska kanske hjälpa till lite ute på min enorma gård som nu har insikt senare?höh,pallar inte.

love the feeling when you call me babe.


a smile like this, it's awesome

chillar med Gry och Martin hemma hos mig,idag var vi inte gjort ett piss mer än typ garvat.haha skitkul!
ute på min gård håller dom på att ta ner häcken,jävla piss...insikt är de värsta som finns.kommer ta ett tag att vänja sig med de.nu ska jag dra liv i slitvargarna!hejdå :)

åååh fyfan... saknar gamla tider!















hahaha, måste kollas ;)


just run away and cry

sitter hemma hos mig nu med martin och gry. träffade gry efter att jag vart hem till mormor ett tag och vi gick till unkan och sen hem till mig och käka, senare ut igen och träffa martin. vi va ute ett tag och sen drog vi hem till mig där vi nu är kvar. gry är hemma och hämtar saker eftersom hon ska sova här och jag vet inte hur de blir med martin ;) vi höres!

en arg karin pratar om vad hon känner


two stars and one wish

ligger i sängen och tänker över vad de va jag drömde, jo jag vet va de var.. men helt knäppt.
jag drömde lixom att jag va i något dataspel och hoppa runt och så skulle man ta sig i mål så fort som möjligt, till hjälp hade jag min röda digitalklocka. och jag va skitförbannad på den igårkväll/natt för att den aldrig sluta pipa.
haha, ojoj.
idag ska jag träffa gry, vet inte så mycket mer :)
puss och ha en bra dag!

den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut

vi gick somsagt till sjön, med oss hade vi vindruvor och ramlösa, smaskens ;)
de va så skönt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord och jag kände att de behövdes, mina älsklingar, så glad att ni finns!
vi va vid sjön ett rätt bra tag innan vi sedan traska ut på byn och till ica där vi handla lita och träffa folk. efter ett tag där gick vi hem :)
imorrn vet jag inte vad som händer, amanda kanske?
jaja, de får vi se... vi hörs!

oh boy, i really miss you

sitter hemma hos ann-sofie nu.. amanda och hon äter och när dom är klara med de ska vi nog ner en sväng till ica och köpa något gott och sen ska vi till sjön och ha de mysigt tänkte vi, de blev ju så fint väder nu mot kvällen och de ska vi ta vara på!


every day is another chance to make you dreams come true.

ny duschad, jag tänkte gå ut på byn och kolla läget.. tror mina vänner är där.
sen får vi se om jag sover hemma eller inte. ha de bra!

if i could turn, turn back the time.

här i norberg har det åskat hela förmiddan och därför bloggar jag inte förns nu.
och i brist på annat att göra så har mitt rum fått en helt ny möblering, jag och amanda och grejat runt lite.. får se hur jag ska ha det i framtiden, men de blev rätt snyggt. dock ovant men man hinner ju vänja sig :-)
nej, nu gick amanda hem en sväng och jag ska väll duscha och fixa lite tänkte jag.. sen ska vi väll hitta på någe vettigt att göra.... hhmn, får se vad de blir.

från början va du speciell, nu vet jag inte längre.

va på unkan, vi dansa, måla och ja.. hade de trevligt. vid 12 stängde det som vanligt och då gick vi ut på byn en sväng.. jag, amanda, linus och christoffer. efter att vi stått och snackat mitt i korsningen ett bra tag så skulle christoffer hem och då åkte även linus hem. jag och amanda tog sällskap med christoffer hem till honom i endast linne och kortshorts, och jag trodde jag skulle dö så kallt de va.
men vad gör man inte för någon man tycker om.. jag kommer dessutom inte få träffa honom på 2 veckor då han åker till gotland imorrn och veckan efter de åker han till öland och då är jag i göteborg på gothia.
sen får jag träffa han igen och jag längtar!
nej, nu ska jag och min lilla vän kolla på karlsson på taket och sen blire nattinatt för oss :)
pusspuss!

hade de vart en film, då hade jag redan vart din

idag va vi till borlänge en sväng och små shoppa, köpte ett linne, 2 jeansshorts och en väska.
när vi kom hem så käka vi pastasallad och de smaka faktiskt väldigt bra måste jag säga, efter vi käkat så spelade vi mah jong, de är nå japanskt spel, mysigt osv.¨
nu är veronica, hjalmar och isak här. själv sitter jag uppe på mitt rum och lyssnar på musik och väntar på att dra ut :)

*


nybadade fötter och nyrakade ben

livet leker, de måste jag säga.
unkan va helt okej, precis som vanligt. samma folk som va där vare också, precis som vanligt alltså.
nu har jag även fått en fråga angående min nya telefon..
den är inte ny, det är en helt vanlig sony ericsson. simpelt.
tycker dock den duger för mig nu och ett tag fram över tills jag troligtvis skaffar mig en samsung... nånting.
ja, men nu ska jag kolla klart på Stand By Me eftersom jag blev så trött igår och inte kollade klart :)
sov så gott!
och nej, den heter inte rune.. rune är död!
detta är rutger!

nu har jag mobil igen

åh, jag är typ världens lyckligaste när jag ska hoppa iväg till unkan för att träffa mina underbara vänner, i min hand håller jag en mobiil :D
obeskrivlig känsla ;)
haha hejdå :*

jag älskar linnen och tröjor, inget man någon gång får nog av!

blev en liten spontanshopping i avesta nu vid halv 5.
anna skulle köpa mobil och då passade jag på att åka med.
jag minns när jag aldrig skulle få för mig att köpa en byxdress..
samma karin har nu plagget i sin garderob! 199 kronor.
detta enkla linne fick jag med mig hem för 45 svenska riksdaler, mycket värt!
och denna top fick jag med mig hem för 75 kronor, ååh vad jag älskar att fynda!

du är som solen, du skiner alltid och det finns bara en av dig i hela världen


en gammal vän är bäst

utan dig skulle jag aldrig vara jag, jag älskar dig!
EIRINOLSSON♥♥♥♥
från vaggan till graven

jag älskar dig

jag tycker om dina händer på min kropp
jag tycker om att din parfym sitter kvar i min tröja efter en kram
jag tycker om när du är lite smått elak mot mig
jag tycker om när du ler emot mig
jag tycker om den mjuka rösten du får när du är allvarlig
jag tycker om när du säger som du tycker
jag tycker om när du pussar mig i håret
eller nej jag tycker inte om de, jag älskar de
och om jag fick bestämma så skulle de vara så föralltid!

torsdag 7 juli

min dag.. hmm, vakna hos sara i hennes nya hus som hon nyligen flyttat in i.
vi käka frukost och sedan la vi oss i soffan och prata och hade de mysigt med Erik Linder som bakrunds musik.
när amanda hade duschat och gjort sig färdig så traskade vi hem till mig i det mycket varma vädret, vad vi gjorde här hemma minns jag faktiskt inte.. jag tror jag somna en stund iallafall.
sen åkte båda mina älsklingar hem en stund men efter ett tag kom amanda tillbaka och hjälpte mig att plocka ihop tältet innan hon gick vidare till sara.
jag bäddade rent i sängen och när det var klart så gick jag ut på byn och mötte upp sara och amanda innan vi traska till unkan där vi hade det trevligt med blandannat biljadspel och sjungade.
nu tänkte jag slänga på Stand By Me.. mycket bra film!
sovgott!

Gröna Lund!

igår va jag på gröna lund, det var mycket roligt och trevligt måste jag säga.. åkte dock inte lika mycket och lika många karuseller som jag gjorde förra året, men de är inte mängden, de är kvaliten som räknas eller vad man brukar säga?
blev faktiskt lite besviken på blå tåget, dom har ju gjort om den och jag tyckte den va jättetråkig innan så mina förväntningar var på topp.. när jag väl satt i den blåa vagnen vart jag inte rädd en enda gång, hade dock en skrikande och mycket rädd sara bredvid mig och hon hade dessutom åkt den 1 gång innan.
och jag säger inte att jag inte blev rädd för att verka cool, den va faktiskt inge läskig. men smaken är ju som baken.
trevligt sällskap var ett mycket stort plus och jag som inte är någe åkrädd åkte de mesta som är lite med "häftigt"
haha!
orkar inte skriva så mycket mer om den dagen faktiskt.. de va bra helt enkelt!
här kommer ett urval av alla 300 bilder som togs!
denna urgulliga bild på min kära vän Tobias får avsluta.. :-)

tältning!

nu är tältet uppsatt och jag, sara och amanda ska snart gå ut och lägga oss i de..
de roliga är att vi förra året, precis samma datum sov i samma tält på min gård och då skulle vi upp till Örebro dagen efter, detta år ska vi till Gröna Lund.. de händer någor varje år den 6 juli ;-)
dock ska vi inte på så långa äventyr, de räcker med 20 meter från dörren tycker vi ;)
haha... puss på er!

Dansband♥

sitter hemma hos mig nu med Simon, Jezper och Amanda..
Amanda och jag har sprungit runt och sjungit och dansat till dansband... skitbra ;)
och sen har vi även kommit fram till att de inte är min mobil de är fel på, utan de är mitt sim-kort.
så nu har vi beställt ett nytt som kommer om några dagar!
nu ska vi nog traska ut på byn en sväng.. tror jag, jag får höra efter ;)
ha de bra!

R.I.P Rune!

godmorgon på er!
min morgon är inte så god då min mobil har slutat fungera!
amanda får vara nitt lilla ljus i min sorg och i mitt mörker!
nu blire nog frukost :)

Amanda :*

sitter hemma hos Amanda nu, vi har vart ute ett tag.. eller ja, de vart ett långt tag. vi va med Linus, Guss, Jezper och Christoffer.. vi hade väll kul?
på unkan idag också så fick man göra typ smycken av skräp.. jag gjorde mig ett örhänge, skitsnyggt... får väll lägga ut bild sen.. sitter somsagt hemma hos amanda nu!
nu ska vi gå upp och lägga oss.. puss!

anna anna anna

fick veta att de inte va min mamma som va den skyldige.. de va nämligen min syster anna.
och de anna säger måste vart de mes korkade jag hört.
ANNA- "men dom finns ju fortfarande att köpa"
ja, kanske dom gör.. men varför skulle jag köpa ett par nya när jag redan hade ett par?
HÄMNDEN ÄR LJUV!

arg och glad på samma gång.

glad är jag för att jag faktiskt gjort klart mitt rum nu, så det är jättefint.
arg  är jag för att jag gick ut med soporna, när jag öppnar soptunnan och ska kasta soppåsen upptäcker jag en grej.
mina skor som jag letat efter i flera dagar låg på botten bredvid en gammal blöja...
hhhhm, tack mamma, de ska jag komma ihåg!!!!!!!

2 dagar kvar till Gröna Lund!!

bara dammsugning och undanplockning på sminkbordet som är kvar nu.. sjukt stooolt..
men de får faktiskt vänta, för jag har annat för mig, hahaha!
ska ut om ett litet tag och träffa bland annat christoffer :)
innan de ska jag slänga in en tvätt i maskinen tror jag iallafall, om jag orkar!

kärleksförklaringar och visioner.

nu fortsätter min lilla städning innan jag ska ut på byn säkert.
och jag är typ mega glad för jag har hittat massa gamla dagböcker och typ kärleksbrev.. haha, skitsött ;-)
hitta typ där de stod "Emil är söt, men jag skulle aldrig kunna va ihop med honom.. nej fy, för han vill bara pussas och jag vill bara pussa Anton. men jag ska nog bli ihop med Emil också, för då har jag 1 som jag vill pussa och en jag bara har"
åh, haha.
puss på er!
en bild på mig från typ... 2 veckor sen?

orkar inte mera nu!

nej nu skiter jag i dethär... jag har iallafall tagit reda på massa massa kläder, ah alla kläder.
även kastat ut TVn och nu är de bara massa småplock kvar. och sen är de faktiskt så att mitt överkast och alla prydnadskuddar ligger på golvet och dom ska jag ju bara ha när jag bäddar sängen på morgonen och eftersom jag har sjukt många kuddar så är de dom som gör att de ser stökigt ut, haha så de så!
snart ska jag sova, men säger godnatt nu!
GODNATT :-D

svar på kommentar!

moa om superduper skön och snygg outfit!:
hej karin, gud va fin du är!

och sen har jag en fråga..
du gör så fina headers, gör du bara till dig själv eller kan du göra till andra också?
puss! <3<3
svar: haha, tack så mycket :-)
jag gör till andra också, om du är intresserad kan du mejla mig på [email protected] så kan du berätta hur du vill ha den och så :-)

superduper skön och snygg outfit!

tröja - gina tricot
jeans shorts - newyorker
(ignonera mina sjukt bleka ben är ni söta)

bilder på dessa omtalade dräkterna!

de va denna otroligt stora, tunga och varma dräkten jag gick runt i och hälsade, kramade och pussade på barnen.
och i denna dräkt som inte va lika tung och varm som min gick amanda runt i.
visst hade vi kul, de hade vi, men de va också bland de jobbigaste jag gjort i hela mitt liv.

städdax!

då är stunden inne, då jag på riktigt ska städa mitt otroligt stökiga rum...
åh herregud säger jag bara.
men med Lars Winnerbäck♥ i högtalarna funkar allt, de har jag lärt mig!
och sen har jag 1 fråga..
undra om jag är den enda tonåringen som säger till sin pappa att jag inte längre vill ha TVn på mitt rum.
hhhhmn, aja.. den ska ut iallafall.
pusshej!

ank race!!!!!

här i norberg har vi varje år ett såkallat ank race, det går ut på att man köper lotter, alltså en anka för 30:-
sen någongång i början på juli släpper dom i 2000 numrerade ankor i norbergsån som rinner genom norberg.
sen är de bara att hålla tummarna. det är lite roligt faktiskt.
dock tror jag inte att någon av min familjs ankor vann, men de gör ju lixom inget.. en rolig grej bara :)

dåligast uppdatering

nu väntar ännu en dag i dom superstora och supervarma och supertunga dräkterna på byn.
åh fyfan, igår när jag gick runt i dom ångra jag flera gånger om att jag gått med på de... och gratis dessutom, åh fyfan..
men visst jag är ju så duktig och söt ;-)
puss på er!
helt nyvaken med en enoorm finne på kinden :-)

godnatt

kanske bäst att försöka sova nudå.. ska upp vid 6 imorrnbitti för att sen åka till fagersta och flyttstäda och lite så, alltså min kusin och hans tjej ska flytta så då ska jag hjälpa till.
hur jag ska orka upp är ett faktum, jag kommer nog inte orka.. men jag ska!
på lödrag och söndag ska jag vara fifi ifrån fifi och blomsterfröna som går på barnkanalen, eller gjorde iallafall när jag va yngre.. ska iallafall vara henne på byn, alltså i en dräkt medan amanda ska vara hello kitty, så då får ni komma upp och hälsa på mig tycker jag ;-)

RSS 2.0