<3

man kan ju alltid önska!


fortfarande sjuk

jag ligger i sängen och kryar på mig just nu! tagga kedjebo imorrn!!:-)
bjuder på två fina sms jag fått idag,ett av bästavännen adam och ett ifrån min lärare!


hgvnrovn wgj vwrogjlvwr

fitthelvetesjävlakuksugarapa!! jag är sjuk.

lyddehäng

tja bloggen! har fortfarande inget internet hemma så då blir de mobilinlägg,därför dålig uppis! men idag iallafall har jag vart med adam och lydde sen blev de kräftskiva hemma och främmande! jag gick upp till kärrgruvan till lydde och vi gick till parken och kika på adriana claims som rocka fett precis som vanligt ;-) vi gitta hem till lydde och gjorde taco och snart blire slagget! puss


chillar på biologiiiiin


jag älskar dig till slutet

en dag i skolan,en tupplur och en springtur har jag hunnit med idag.nu ligger jag i soffan och kikar på p.s i love you.så fin film!
pappa kokar kräftor så de luktar asgott i hela huset.puss på er!


älskling jag lyssnar när du gråter och jag ser när du pratar.

andra dagen i nian är gjord.jag känner faktiskt att jag är taggad på skolan.att jag kommer ta detta på allvar på riktigt! bara för att jag vill och kan!
va även förbi nya unkis idag,va helt okej mysigt.dock väldigt litet,men eftersom jag knappt kommer vara där så spelar det ingen roll! :-) nu tar jag slagget.peace!


instaaaasagram

följ mig på instagram,mer uppis där än här! @karindomstedt


jag tänker på dig när jag tänker på döden

första dagen avklarad.chill med fika och kamratstödjarmöte! tog mig en liten tupplur efter skolan och sedan tog jag ett varv runt sjön med mami!
hittade dessutom mitt första egokort,8år tror jag nog att jag va;)


en dramatisk text

jag tänkte göra ett såntdär inlägg där jag berättar hur sorgligt allt är.
vi börjar med att sommarlovet är slut,endast några timmar av frihet kvar.sedan blir man en såndär fånge igen med en massa måsten.inga fler måndagar då man kan ligga i sängen hela dagen.inga fler onsdagskvällar då man kan vara ute tills det nästan är ljust igen.inga fler söndagar utan ångest att man måste upp till skolan dagen efter.nej nu imorgon klockan 9 sitter jag i aulan på centralskolan och är en elev igen,en elev i klass 9a.imorgon när jag sitter där börjar mitt sista år i grundskolan och om bara några månader ska jag bestämma vad det är jag vill göra i livet.endast 15 år gammal.det är de närmaste månaderna jag har på mig att jobba för min framtid.om ca ett år ganska precis står livet framför mig,förhoppningsvis får jag göra något jag vill,något jag brinner för.ny skola,kanske ny bostadsort och nya klasskamrater.allt de gamla,mina senaste 9 år i livet ska bort och det nya ska in.det är lite läskigt att tänka så.
tillbaka till nuet igen.min klass,världens bästa klass.de flesta har jag gått ned ända sen lekis,alltså 9 år.jag har svårt att förstå att det är vårt sista år tillsammans,att efter detta år så ska vi alla gå olika vägar.jag kanske aldrig mer kommer få se någon som jag tillbringat 9 år ihop med,9 år av mitt 15 åriga liv.alltså mer än hälften av mitt liv.skrämmande.men imorgon går jag in genom de röda dörrarna med inställningen att jag ska ge järnet,att jag ska ge allt jag har och visa att jag kan.jag vet att jag kommer klara det eftersom jag har världens underbaraste människor omkring mig.
godnatt från en skoltaggad karin.


remember why we don't talk before you call me.

tjena,igår va släkten här och på kvällen va jag ut.idag har jag vart med lydia,adam och pontus till avesta och badat osv.nu har jag duschat,chillar och väntar på bättre tider..på tisdag börjar skolan.döda mig!


04:20

jag kan inte sova,jag är trött.om några dagar börjar skolan och jag mår dåligt av bara tanken.mitt ena öga svider och är rött.kan vara allergisk mot lydde som ligger bredvid mig och sover.nej jag ska försöka sova nu.hehe...godnatt!


Ronny och Ragge är mina kungar!

kan inte sova,hängde med bea idag och sedan mot kvällen åkte vi med Pontus och Adam över till Avesta och där hände de inte så mycket roligt! nu ska jag kolla klart på Ronny och Ragge och sen ska jag försöka sova!! puss!


solen skiner himlen är blåååå,vad det är skönt att leva dååå!

jag vet att jag gör 2000 inlägg,men klaga fan inte!


jag har räknat tops idag!

igår köpte vi oss en påse tops på pickaboo,det stod att det skulle vara 1000 stycken i den.inget liv som man har så satte jag mig och räknade.när jag lagt tillbaka sista topsen i påsen insåg jag hur lurade vi blivit.det var bara 830 stycken i påsen.alltså har vi blivit lurade på 170 tops.no big deal liksom.men snacka om lurendrejeri! haha jag dör,att jag orkade!


vi båda drack för mycket vin!


but here is my nummer but dont call mig!

jag är en sliten brud,trött och ful!
sitter hemma hos bea och det är svinvarmt ute.hehehohohöhöhihi vet inte vad jag ska skriva.träffade älskade storebrodern idag<3


when you lose something you can't replace

mitt internet hemma fungerar inte så det får bli trökiga mobilinlägg.vilket innebär att jag inte kan ladda upp bilder jag tagit med kameran på bloggen osv..menmen,igår va jag och lydde hos jojje och käka taco och idag har vi varit i fagersta en sväng och fikat:) nu ska jag redigera lite bilder.puss!


folk snackar skit,men jag lever livet och ger dom mer att snacka om!

tja bloggen,hänger med lydde och jojje hos jojje,han har bjudit på taco och nu chillar vi bara.tar slagget hos lydde inatt.bara en vecka kvar på sommarlovet så vi lever till tusen!! puss!


vad skulle jag vara utan dig?

chillar lite med min andra halva! åh i fucking love you gry<3


kär i denna killen alltså,ge mig!!!!!!!!


jag kan bara lova dig det du ser!

jag och grytis var riktigt hurtiga imorse,vi hade satt klockan på ringning klockan halv 10 och då tog vi en powerwalk runt sjön! vi har varit uppe på malmis och kollat på fotboll och nu har vi hängt tvätt och fixat och donat :-) vi tänkte chilla lite de närmaste timmarna och ikväll blire asgod mat haha.puss<3


vi minns inte dagar,vi minns stunder.

4 år,i söndags var det 4 år sen.jag kan inte förstå eftersom jag fortfarande minns dagen som om den vore igår,minns allt.varenda litet ögonblick,varenda känsla,ord,plats,människa..förut trodde jag man slutade sakna efter en tid,jag menar 4 år.men man gör inte det,absolut inte.för du fattas fortfarande,du har fortfarande inte kommit tillbaka.jag har insett att de kan gå hur många år som helst men jag kommer aldrig sluta sakna,aldrig sluta tänka.jag gråter inte längre,men saknaden,smärtan,sorgen och tankarna på dig finns alltid där,varje dag.jag hoppas du har kommit till ett ställe som är mycket bättre än jorden,där man slipper orättvisa och smärta.vi ses igen på andra sidan.jag älskar dig<3


när man va liten då tiden va underbar..


det heter ostkrokar,inte ostbågar!

imorse vakna jag hemma hos lydia.frugan var borta så jag va där själv,gick till portis och käka med papi och anna och sedan cyklade vi hem.just nu ligger anna och jag i soffan och kollar på vår andra beckfilm och käkar ostkrokar! imorrn kommer grytis till mig och fan vad jag längtar!! wihooooo.puss!


ett onödigt inlägg

kan inte sova,tänker.scener ur mitt liv spelas upp framför mig när jag blundar,jag sover inte för jag är vaken.jag vill sova men kan inte.tänker tillbaka,ändrar situationer i mitt huvud,tänker ut saker jag skulle sagt och gjort istället.hoppas att tiden spolas tillbaka så jag kan ändra.det regnar utanför fönstret och jag hör hur regndropparnas liv tar slut mot den hårda marken.just nu vet jag inte vad jag gör,jag bara måste skriva.vill sova,men kan inte.jag önskar att jag var gud och kunde styra jorden,världen och alla människor,alla deras handlingar.önskar jag hade kontrollen över fler än bara mig själv.jag måste försöka sova.godnatt världen,godnatt mig själv.


hej jag lever..

hej jag vet att se har varit sjukt dålig uppdatering sista tiden,men alltså jag har haft så mycket och knappt varit hemma.just nu sitter jag hemma hos lydia och ska spendera natten här!
men jag lever iallafall och allt kommer bli mycket bättre när skolan börjar igen då jag kommer in i rutinerna! puss!


så snygga brudaaaaaar


this is my life my friend


om du blir döv och jag blir blind det gör väl ingenting.

sitter i bussen påväg på kryssning.det ska bliii så roligt.hörs imorrn haha,vet inte varför jag gör ett inlägg,mest för att jag kan:-*


chips,änder och bad.

idag när jag kom hem från norrköping så stack jag hem till sara med poffie och henne.sedan åkte vi och handla och satte oss vi sjön och mös med änderna en stund innan vi fick iden att ta ett varv runt sjön.på vägen stannade vi och badade.imorrn drar jag på kryssning med underbara människor och de ska bli sååå kul.puss och hej!


hejdå norrköping och hej norberg

just nu sitter jag i bilen påväg hem från norrköping och solen.trevligt har vi dock haft det och det lilla jag sett av staden säger att jag nog skulle vilja flytta dit! så jag skulle själv inte bli speciellt förvånad ifall jag skulle hamna där om några år! imorrn åker vi iväg igen,fast då på kryssning med birka paradise och det ska bli så roligt! nej nu ska jag sova lite innan vi kommer hem.puss och kram skumbanan:*


norrköping

jag är i Norrköping och bor på hotell hehe! har köpt mig en iPhone som ni såg och även en plånbok och en t-shirt :) första bilden är min iphone hehe och andra bilden är utsikten från hotellrummet!

 


iphoooooooooooone

jag har köpt mig en iphone.världens lyckligaste brud.se


världens bästa mamma,grattis på din dag!♥

jag vill bara säga grattis till en kvinna.en kvinna som inte är som andra kvinnor,en mycket speciell kvinna,till dig mamma!♥
du är den bästa mamman en 15årig dotter kan önskas ha.du finns alltid där när man behöver,du är inte dömande och du ser aldrig ner på en.det är inte alltid lätt att vara 15 år,det vet du ju själv.och jag kan knappast tro att det är lätt att vara mor åt en tonåring som varje dag vill testa sina vingar,töja lite extra på gränserna och testa sin mamma.det är inte alla dagar allt är bäst,vissa dagar kan vara helt i botten och det enda du får höra av mig under hela dagen är "vad blir de för mat?" men även dessa dagar visar du att du älskar mig,att du ser mig.
du är en stark person,du har gått igenom mycket under livet,du har ställts inför många svåra val och vart tvungen att fatta ett beslut.jag är stolt över dig,riktigt stolt över dig.jag är stolt över att du är den du är och att jag är din dotter,att du är min mamma.
jag,anna och henrik är jordens lyckligaste barn och kommer alltid vara,vi 3 har haft turen att bli uppfostrade,kramade,tröstade och älskade av världens finaste mor.
jag älskar dig,oavsett hur du ser ut,hur gammal du är eller vilka vägar du väljer att ta,du kommer alltid vara min mamma och kvinnan som bar mig inuti sig i 9 månader,kvinnan som tog mig till jorden och kvinnan som älskade mig sen första stund.var bara den du är mamma,för du är så himla bra på det♥

RSS 2.0