Jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Detta lov har vart så skönt och välbehövligt! 
I söndags och måndags sov jag hos Matilda och i onsdags var jag till Borlänge med syrran och Frida och shoppade! Sen sov jag hos Lucas i Avesta. Igår åkte jag hem till Norberg och käka med pappa och Anna och sedan åkte vi vidare till Västerås och handlade och jag shoppade lite till ;) 
När vi kom hem var vi till Sofia och firade henne och sedan sov jag hos Matilda! 
Idag har jag tvättat och städat, fick nåt ryck och nu är det så skönt att ha allt gjort! Imorgon kommer släkten hit och firar min mormor som fyller 70(!) år! 






Lila och rosa











Städat och bytt gardiner! 


Och det är bara du i hela världen som ger mig den känslan

Förra veckan var jag hemma tisdag och onsdag för jag var sjuk och i torsdags var jag ledig! Men i fredags åkte jag till skolan och var med på gympan, vi åkte skridskor, va typ 100 år SEB jag gjorde det! Jobbade hela helgen och i lördags var Frida och Lucas här och kikade på mello, mysigt värre! 
Igår efter jobbet va jag skittrött så jag sov en stund innan jag gick hem till Matilda och sov där! Denna vecka har jag lov så jag käka frulle med Fia och sen gick jag hem! 
Nu väntar jag på att Matilda ska sluta då jag ska sova hos henne inatt med! 
Pusshej! 






lite extra blödigt på alla hjärtans dag

 

Det är otroligt när något man blundat för så länge blir så himla självklart så fort man öppnar ögonen

Just nu har jag så mycket känslor i mig och tankar i huvudet att jag snart bubblar över. Det är därför jag inte bloggar så mycket. Jag vill skriva av mig och släppa på allt som finns inom mig, men jag kan inte göra det i bloggen. 


gå in och läs detta!

http://www.dagensarena.se/opinion/sjukskoterskor-nej-till-abort-inget-for-vardpersonal/
 
Abort är inte olagligt, det är inte mord. Det är en kvinnas rättighet att kunna välja över sitt eget liv.

Du kan skrika eller hata mig, tänker ändå alltid välja dig.

tjo folket!  
I tisdags efter skolan var jag hos min mormor i några timmar, hon är en cool tant vill jag lova! Efter det åkte jag men min mamma och moster till Ikea i Västerås och handlade lite småsaker. 2 rosa orkidéer och lite fotoramar. Fick även nya gardiner och krukor av min mamma så det är så fint i mitt fönster nu! 
igår hade jag bara en lektion i skolan så jag slutade halv 11. Då åkte jag hem och tvättade och sov, sen gick jag och mötte Matilda och vi gick till Bella och kolla på finalen av paradise hotel. Sen gick vi hem till Matilda och dit kom även Danne och jezper. 
Idag var jag ledig från skolan så jag jobbade mellan 18-22:15, fint med cash ;) imorgon slutar jag 11:20 så då ska jag plugga lite kanske och även beställa hem lite bilder :) 
godnatt mina kära vänner <3







RSS 2.0