så jävla pk

tjoo!! i helgen var jag uppe i sollefteå på sveriges ungdomsråds kongress, det är alltså ett årsmöte där man väljer  ny styrelse osv. Jag är för tillfället sjuk, har vart det hela veckan och det suger ju. haha jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har typ glömt bort vad som hänt. men ikväll ska jag på teater med mamma och pappa, eller om de bara va med mamma, ingen aning! pusshej
pga bildbrist på denna dator så kan jag bjuda på lite bilder från kanarieöarna.
 
 

Älskling jag tror inte att jag älskar dig längre

Sitter på bussen påväg hem från skolan. Ska hem och duscha och sen rusa till jobbet några timmar. Igår på eftermiddagen åkte jag med Jennifer hem till skinnsberg och va där tills 10 på kvällen. Imorrn kommer Alva och Frida till mig och vi ska ha mellomyyyyys! 
Pusshej

Varför behövs feminism?

Klockan är kvart över tio en torsdagskväll. Jag är påväg hem från en kär vän. Jag är ensam på bussen med busschauffören. Jag är rädd. Jag tycker det är obehagligt att det inte är någon annan på denna buss. Varför är jag rädd? Jag är rädd för att den manliga busschauffören ska stanna någonstans efter den långa vägen och våldta mig. Men varför skulle han göra det? 

Kanske är jag jävligt töntig nu, onödigt nojig.

Men i detta samhälle är det inte konstigt att jag känner såhär. Det är inte konstigt att tjejer och kvinnor är rädda för män när de är själva. 
Jag är ingen manshatare, jag tycker män är det bästa som finns. Så varför är jag rädd för denna man? Ärligt talat så vet jag inte, men jag känner obehag. Det är verkligen inte denna busschaufförens fel. Det är de äckliga våldtäktsmännen som rör sig fritt i vårt samhälle som gör att jag känner så här.

Och nu känner jag mig dum som låter andras handlingar gå ut över honom. 

Feminism behövs så länge jag som tjej känner mig rädd när jag är ensam i en okänd mans närvaro.

Sanningen är den, jag skulle alltid förlåta dig min vän

Jobbade i lördags och när jag kom hem blev det släktkalas för min kära mormor som fyllde 70 år igår! Sen sov jag hos Matilda och det gjorde jag även inatt! Igårkväll färgade jag håret så nu är utväxten borta!!! Just nu sitter jag i skolan och har byggteori, suck my dick på det! ;) 



RSS 2.0