men vi ska hålla kvar och försöka bli de par vi en gång var.

jag är en jävligt nöjd människa denna vecka.jag är klar med allt i skolanoch har inga inlämningar eller prov kvar,dock två redovisningar som ska göras nästa vecka!
jag fick A på orienteringen också och det rockar!
jag är också ganska nöjd med mina resultat på nationella proven!
A i svenska,C i engelska,C i geografi,D i fysik och E i matte.
de sista veckorna innan sommarlovet kommer gå så fort och dom kommer vara väldigt roliga.
på måndag har jag heldag med kamratstödjarna och lunch med kulturprofilen,tisdag fika hos min lärare och några få lektioner,sen på onsdag är det stockholmsresa och torsdag och fredag är vi lediga.sista veckan är det 4 utedagar + bal och fredag skolavslutning,det börjar dra ihop sig..haha hejdå,orkar inte att jag skriver så mycket onödigt.
ta mig tillbaka till mallorca

....


så jävla rätt

https://cdn1.cdnme.se/1644432/6-3/pic_51a76a05ddf2b312effff90b.jpg" class="image">


jag älskar min pojkvän mest av allt


<3


ett fel närmare rätt

teater hela förra veckan med premiär i fredags,blev faktiskt väldigt bra och roligt var det :D dock sista för mig då jag i höst börjar på bygg i fagersta!!
i helgen har jag och hjärtat både jobbat hemma med att plocka och klyva ved,och idag har vi varit i västerås och shoppat! nu kryper vi snart ner i sängen och laddar inför en ny vecka!! och om prick en vecka fyller jag år😄


Förra påminnelsen utveckling

okej,nej riktigt så är det inte..MEN vi säger att det är såååå


påminnelse till mig själv..

DU MÅSTE PLUGGA VARJE DAG DENNA VECKA FÖR ATT KUNNA GÅ UT NIAN MED BETYG!!!!


rosa händer

ber verkligen om superdålig uppdatering sen jag var på mallis,men jag har massor i skolan och så har jag spenderat så mycket ledig tid som möjligt med robin..jag är dessutom precis hemkommen från hede i härjedalen där jag tillbringat helgen med sveriges ungdomsråd!
nu är jag äntligen hemma och ska bara packa om och sedan åka upp till min älskling som jag toksaknat efter! kyss,och jag ska bli bättre!!!


<3



..


hola!

wie,mallis är nice!
det är varmt och hur fint som helst,hotellet är toppen och stranden är att dö för..ville bara säga att jag ar det ganska bra,fast jag toksaknar robin,gråter lite ibland.men om 6 dagar får jag pussa på honom igen!!
aja,ska försöka somna om nu tänkte jag :) kyss


jag vill inte vara den som ger upp och bara lägger mig ner och dör

heeeej,jag ligger hemma och är sjuk.ont i halsen,slemhosta och helt tjock i näsan! och det som får mig att älska livet ännu mer är att jag om 17 timmar sitter på ett plan till mallorca.
visst är det typiskt att man ska bli sjuk precis innan man ska iväg någonstans..dessutom,som om inte detta vore nog så försov jag och robin oss i morse och han höll på att missa bussen totalt,dock så hade han en jävla tur,och en massa spring i benen så han att hann.i skrivande stund ligger jag i sängen och har insett att jag har massor att göra ,till exempel städa rummet,bädda rent,packa färdigt osv blablabla.aja,jag får fan gilla läget och ta en minut i taget.hidooooo.

new in!


RSS 2.0