MIN FINA VÄN



Jag vet att vi inte umgås nästan nånting och att vi inte pratar så ofta, men jag ver att du alltid finns där om det skulle vara någonting, du lyssnar alltid utan att avbryta och du låter mig spy ut allt jag har inom mig utan att döma mig. Det spelar ingen roll hur lång tid det går utan att vi pratar med varandra för när vi väl ses så är det som att den tiden aldrig gått. Du är verkligen en sån vän som alla skulle ha. Vi är väldigt olika som personer och vi förstår inte alltid varandra, men det är ingenting som ändrar någonting. Du var min bästa vän hela lågstadiet, vi pratade ingenting under hela mellanstadiet, men när du sedan flyttade tillbaka till Norberg så var allt som vanligt. Jag älskar dig Adam, du är den bästa vännen man kan ha! <3
Detta brev från dig sitter vid min säng och jag blir så glad varje gång jag läser det<3

hon låter så lycklig, hon låter så fin

jo men tjoo alla fans! igår va jag på ferre hos Jocke och idag har jag degat hela dagen tills Frida kom så vi käka och hade så jävla roligt! på lördag ska jag jobba från kvart i 7 på morgonen.hejdå.
lol varför gjorde jag ens dehär inlägget?



merry kissmyass bitches












fett med otur




jag saknar den tiden då vi alla kunde hänga som ett gäng

tjooo,det gick inte så bra med det jag lovade, att jag skulle lägga ut något varje dag. men jag har inget att skriva. kollar tillbaka år och månader i bloggen och förstår inte vad jag fick all inspiration ifrån haha.

men idag är det dan för doppare dan. jag,mami och syrran var i avesta en sväng och handlade lite smått, jag tog även hål i örat på mig själv för tredje gången, börjar bli king på det nu ;)
jag har under de senaste månaderna shoppat en hel del och jag har tänkt att visa lite när jag tar mig tiden att fota allt! aja, nu kikar jag och familjen på bingos uppesittarkväll, precis som resten av sveriges befolkning. aja, hoj!
har inga bilder på min skoldator, så jag slänger in en bild på mig och mina bästa<3
 

men de va du som fick min fallskärm att vecklas ut


Sitter just nu på tåget mot Arboga. Fick jullov idag och det känns sååå skönt! 
I onsdags var jag med Frida till skolan och hon sminkade mig och fixade mina naglar, för nu är jag fan motiverad till att sluta bita av dom ;) igår var vi på unkan också på julmys. de är fan bara 4 dagar kvar till julafton, fast det inte märks om man kollar ut! haha nu ska jag sluta svamla. Puss på er

Abort, döda en människa?


Såg denna bild på Twitter idag, där avsändaren uppmanar ALLA att skicka den vidare så fler kunde se att det är "fel" med abort för att man dödar en persons liv. MEN, det är INGEN PERSON när fostret är 12 veckor gammalt.
Absolut, det ser ut som en människa, men vet ni att denna "människa" endast väger mellan 5-10 gram? Att den endast  är mellan 40-50mm från huvudet till rumpan. Ni kanske heller inte vet att det är ett FOSTER och ingen människa. Fostret kan INTE överleva utanför mammans mage innan det blivit 23 veckor gammalt, och även då är det många som inte överlever. Dessutom är det så att hos ett 12 veckor gammalt foster har inte organ utvecklats klart och det har heller inget ben-skelett, skelettet består av brosk. 

Jag skulle kunna göra listan väldigt lång då jag är väldigt påläst om just detta. 
Jag säger inte att det är rätt/fel med abort, alla får ha sin egen åsikt! MEN vad som fick mig att skriva detta inlägg var att det handlar om OKUNSKAP. Personen som skickat ut denna tweet vet inte vad den pratar om riktigt och jag personligen tycker inte man ska yttra sig när man inte har någon som helst fakta på vad man faktiskt pratar om och sänder ut för singnaler.

nu lär jag plugga,tack och hej! 

Det är jobbigt att allt inte är som vanligt

idag var jag ledig från skolan och de va så himla skönt! har blivit sjuk också och det suger ju. 
Men jag se chillat till klockan 17 då jag börja jobba och slutade nu vid 22, det var julbord för kunderna på jobbet så jag är helt slut. Imorgon får vi se om jag orkar dra min till skolan eller om jag kurerar mig hemma i sängen. Nu kikar jag på paradise hotel och sen blire sova för min del. Pusshej <3



<3







en saknad vän

 

Ditt namn har fått en helt annan betydelse i mina öron






det kommer fixa sig tillslut

halloj! 
sitter just nu på tåget mot Stockholm och sista träffen av ledak13!!! 
var tidigare i skolan och hade svenska och gympa,sedan gick jag hem till min moster och duscha,vila och myste lite med världens goaste unge Tuva! 
jag har haft en jävla tur att mina tåg inte varit försenade med tanke på tågkaoset på grund av jävla Sven! ;) 
Dock har jag drabbats av lite panik då jag satt på tåget och insåg att min handväska låg kvar på bänken inne på centralen. Jag är inte den personen som gärna skyndar mig, rör gärna inte på mig i onödan osv. Men jag kan lova er att så bråttom som jag fick och så snabbt jag sprang har jag aldrig gjort tidigare.hehe. Dessutom fick jag en plats på tåget bredvid en gubbe som visserligen är trevlig med harklar sig 27 gånger i minuten precis som om han hade en hårboll i halsen. Det är trevligt! 
aja, nu får de va nog.pusshejjjjjj <3

jag kommer alltid vara den som har gått från väldigt kär till obegripligt ensam.

ja det är ju lite sjukt att jag fortfarande har så många läsare som går in på min blogg varje dag.och jag får dåligt samvete för att jag inte ger er något nytt att läsa.så hädanefter ska jag försöka lägga in något varje dag,även om det bara blir en bild osv! schysst va? ;)

iallafall så har ja förtillfället svenska där jag ska skriva en bildanalys,och det går sådär.är det något jag hatar så är det bildanalyser. men iallafall så har jag endast engelska kvar idag efter denna lektion och efter skolan får vi se om jag ska till motis jobb och jobba lite.annars så händer inte så mycket just nu.eller jo,jag ska till stockholm i helgen på sista LedAk-träffen,det ska bli så kul att träffa alla mina underbara ledakvänner och speciellt frida! 
jaja,pussssssssssss
slänger upp en bild från gran canaria bara för att det inte skulle vara helt fel att vara där just nu.
 

but you,you push me down




ibland behöver man bara en kram.

jag vet att jag inte uppdaterar blablabla.men jag skriver när jag har något att skriva och när jag har tid.
men iallafall så känner jag mig inte riktigt hel just nu,har ont i magen från och till,sover ganska dåligt och är jävligt stressad,det är mycket som händer just nu bara.
imorrn iallafall så drar jag till skolan och sen ska jag skicka in en tjänsteansökan om den blir klar ;) jag har även teater och möte.skoj! 
aja nu har jag uppdaterat iallafall,puss



RSS 2.0