fortsätt simma

imorgon försvinner mitt långa hår.
men min helg har varit helt okej,med tanke på att mitt hjärta har sovit hos mig osv!
har gått på marknaden båda dagarna och har endast köpt ätbara saker,förutom en väska som jag kan lägga ut bild på imorgon :) nu har jag kollat på hitta nemo som precis tog slut.imorgon är jag ledig och ska åka till fagersta och klippa mig..godnatt vänner


jag sätter upp fingret och visar vem som bestämmer

jag ska slå sönder allt som väljer att stå i min väg,för jag ska fan kriga på till slutet..folk lägger sig i andras liv varje dag,utan att veta vad man gått igenom innan..det finns ingen som tycker synd om en om man inte söker empati..folk vill veta så mycket men nöjer sig med så lite.om dom bara visste vad som gömmer sig under den hårda fasaden.om man bara kunde se på utsidan vilka det är som somnar gråtandes på kvällarna.det är inte livet som knullar oss alla.det är beteendet på människorna som man har runt om sig som borde kolla upp om dom här könssjukdomar..så snälla,jag ber alla som alltid ska lägga sig i och veta mest att tänka på vart fan dom väljer att sätta ner snoken..era problem är garanterat större än mina och det är därför mitt liv blir så intressant,för att det finns folk som har det bättre.ta en titt i spegeln förfan och bestäm er nuuuuu hur ni vill sluta


justin bieber kaos på skolan

imorse fick jag vakna av ett telefonsamtal av mitt hjärta..nu ska jag ha nationellt prov i engelska! chaoo


rastat fläsket

jag vet inte vad som händer med mig..idag låg jag och kollade på tv när jag kom på den briljanta idén att ta en power walk,så jag fick med mig morsan på en liten sväng..när jag sedan kom hem käka jag morötter,gurka och drack vatten..
vad hände med mina chips,popcorn och cola?
mallis beach,här kommer jag!!


one less lonley girl...

jag vill ha robin hos mig hela tiden,för det känns som att när jag är med honom är jag hel och det finns inget i världen som kan stoppa mig då..såååå just nu önskar jag han satt bredvid mig,åt glass med mig och diskutera dinosaurier med mig..men det gör han dessvärre inte..det betyder att jag kommer få sitta hela kvällen själv,äta glass själv och somna olycklig med honom 7 kilometer ifrån mig...


kan någon städa mitt rum för 50 spänn?!

åh jag blir så galen på att blogg appen endast funkar när den känner för det..jag har kommit på att jag är en arg människa,jag är arg på allt för att hela världen är nötter! och jag skulle ha bligat massor igår till exempel.MEN JAG KUNDE INTE PGA ATT APPEN INTE FUNKA!!! är det fler med samma problem eller är det så att jag måste ta ett snack med Molgan?!


en bebis till i släkten!

dessutom fick min kusin madelene en dotter till igår..så nu är tuva storasyster äntligen!!

blogg.se appen är som vanligt cp...

hela helgen har jag spenderat med robin..och inatt blir det tungt att somna utan honom då jag haft honom bredvid mig 5 kvällar i rad! jaja,jag har somsagt spenderat senaste dagarna med robin.men i lördags åkte robin hem tidigt på morgonen så jag och mamma tog en promenat upp på byn och mötte sofia och henrik.vi fikade och myste.jag var sedan kvar på byn och mötte upp albin och frida så vi gick runt och sålde majblommor.sedan gick jag hem och käka innan jag gick ut igen till amanda,jezper och sara.idag var jag hos robin till kanske 3 tiden då mamma kom och hämtade mig..sedan dess har jag endast legat i soffan och halvdött.nu ska jag kolla på skilda världar,tänka på robin och försöka sova! godnatt!! :D

FRIDA SWEET SIXTEEN

igår fyllde ju även bästavän år,så jag var hemma hos henne hela eftermiddagen och käka glass osv..hon är bäst verkligen!


jag vet inte om du hör mig,men ber dig om ett svar

tjenna,jag ligger vaken fast jag inte börjar förens om 2 timmar..men jag har varit upp med mitt hjärta som var tvungen att gå upp vanlig tid för att komma till skolan :) så jag tänkte kika lite på film osv nu när jag ändå är vaken :) igår och idag är det kamratstödjarutbildning,och det är sååå roligt! detta blir dock sista tiden jag spenderar med dessa helt fantastiska och underbara ungdomarna,jag blir helt lyrisk när jag tänker på att jag snart får träffa dom :D
jaja,jag saknar redan robin men jag får ju träffa honom imorgon igen..puss bloggen:*


vi dricker lite portvin och tuggar kex

idag hade jag nationella i geografi..och det hade jag varit väldigt nervös inför,dock var det absolut inte så svårt som jag trodde det var och jag tror det gick ganska bra!
vi har andra delen imorgon,bara det inte blir något om kartor,för jag är helt värdelös på det.
resten av skoldagen flöt på som vanligt och nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli halv 6 då jag ska ringa min bror.vi ska nämligen över till fagersta på politikerskola.haha låter dötrist,men tror det kan vara nyttigt och roligt att lära sig lite :)
nu ska jag fortsätta lyssna på musik och längta efter min älskling som kommer ikväll :)

jag tog en sax och skar mig över axelen

sov hos robin inatt..efter skolan gick jag hem och sov innan jag åkte med kamratstödjarna på en föreläsning med en kille som berättade hur han hade det i sin uppväxt.att han blev slagen hemma och mobbad i skolan osv..nästan 2 timmar höll den på så nu har jag ont i ryggen med tanke på att jag satt på en hård läktare utan ryggstöd i 2 timmar..aja,nu har jag duschat och ska kolla på ett avsnitt av skilda världar innan jag tar slagget..kyss och godnatt :)


jag har lurat mig själv så många gånger nuuuuu

godmorgon,idag var jag uppe med tuppen,och med tanke på att jag somna innan 12 igår så var inte det så konstigt..idag ska jag försöka plugga lite hade jag tänkt eftersom vi på tisdag och onsdag har nationella prov i geografi.aja,nu ska jag kolla lite på serier.kyss


så sant..

 
men måste samtidigt kritisera dessa killar..då dom med denna film/låt söker likes och dessutom är facebook ett forum där man ska dela med sig av vissa saker till såna man känner och dom som bryr sig om man rider,vad man äter eller om man tränar..så mitt råd till dessa pojkar är att det är inte svårt att klicka på "ta bort vän" så,gör det och erat problem var löst :)

i saw a piece of shit on the ground yesterday,it reminded me of you.

jag ber om ursäkt för att det varit ganska dött i denna bloggsenaste tiden.det beror på att det varit väldigt mycket just nu.men jag är snart tillbaka på banan igen.tills dess ska jag försöka uppdateraså mycket jag kan och kommer ihåg.
jag kan iallafall tala om att jag preliminärt kommit in på bygg i fagersta och det är jag väldigt glad över.så om jag håller i mina betyg som dom är nu så kommer jag troligtvis hänga på olympen i höst.wiee!

GRATTIS MIN STJÄRNA

IDAG FYLLER RIKARD WOLFF 55 ÅR..GRATTIS MIN STORA STJÄRNA!!!


tävling hos mimmis.nu

vad med och tävla om ett sommarpaket från klockargården hos mimmis.nu!!
klicka in på länken för att komma till hennes blogg och läsa mer om vad man vinner osv..kyss!!

mirror is my best friend,cause when i cry it never laughs..

natten till torsdag sov robin hos mig för på torsdagen åkte jag,robin,gry,sofia och matilda till västerås..jag köpte en jättefin klänning som ska med till mallis..sen sov jag hos robin.igår var jag med honom nästan hela dan innan jag gick ut och va med koivisto,kanto,sara,robin och amanda.efter att dom dragit var jag med Isak,hjalle och albin och även en massa annat folk.vid 12 åkte jag,tobbe,robin,albin w,albin f,isak och hjalle upp till honom för att kolla på film..vid 3 var jag hemma igen.imorse åkte jag med mamma till fagersta och fikade med moster,madde,andreas och tuva..och nu ligger jag i sängen och väntar på min pojkvän..ETT JÄVLIGT LÅNGT INLÄGG HEHE..


håkan,kära morfar


jag hatar mitt liv

det känns som alla har något vettigt att göra om dagarna,det känns som att alla har kompisar utom jag och det känns som att jag kommer dö i min säng i mjukiskläder och med oborstat hår..


under solen

under helgen osv har jag inte uppdaterat någonting eftersom vi var i Stockholm och då ville jag bara mysa med robin och ta vara på tiden då vi inte behövde tänka på något annat! (världenslängstamening)
men vi var somsagt i stockholm i helgen och det var mysigt,förutom att hotellet var kasst så har vi haft det bra och roligt! jag sov även hos älskling när vi kom hem i söndags och inatt sov han hos mig..nu har han dragit hem och jag kikar på film :) igår var jag även ut och träffade först amanda och sedan matilda! jaja blev ett långt inlägg nu men skit i det :)


Ken Ring - Kelian

 
man kan aldrig tröttna på denna man och hans låtar..så mycket känslor.
 
 

RSS 2.0