Utkast: Jan. 30, 2014


När du möter mig imorgon så är det inte jag.

har inte bloggat på ett tag nu igen. Men ibland glömmer jag bort att jag har en blogg.hehe! 
men i helgen var jag och mami upp till syrran i Falun och i lördags va vi och shoppade lite så nu är min lön som jag fick i fredags slut ;) 
jag jobbade även på lördagkväll och i söndagsförmiddan. Igår efter skolan åkte jag till Hedemora för att träffa och hjälpa ett nystartat ungdomsråd att komma igång tillsammans med Angelica från svung, och idag var jag i skolan och imorrn är jag ledig.love life<3 aja pussssss









bilder











så mycket kärlek i bara några bilder









Har varit på utbildning i helgen med bästa SVUNG! 
Vi var på en underbar ö som hette ekskäret och ligger i Stockholms skärgård. Vi har lärt oss massor, bastat och badat isvak i havet, kramats, ätit sjukt god mat och bara haft så jävla kul. SVUNG ÄR DEN BÄSTA ORGANISATIONEN I HELA FUCKING VÄRLDEN!! Sitter nu på tåget hem och vill bara tillbaka och tillbringa all min tid med dessa underbara människor! puss

Alla gör mig så glad idag




det bästa man kan vakna till <3




bloggen 4 år

igår fyllde min blogg 4 år. grattis till den<3<3<3<3<3

if you want me to like you, you have to treat me right.

jag har under jul och nyår jobbat väldigt mycket, så det har bidragit till dålig uppdatering. jag har även umgåtts väldigt mycket med min saknade kusin matilda som jag förövrigt nästan flyttat in hos. i lördags var jag på bio i västerås med matilda,danne och emil, vi såg hobbit 2 i 3D. igår började skolan också och det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. hejdå bloggen.
 

tog en lista av frida... mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Ja det gjorde jag, man gör väl nya saker hela tiden i stort sett. Både på gott och ont.
 
Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? Jag vet inte riktigt, jag saknade väldigt mycket. Men något jag skulle vilja ha 2014 är vänner jag verkligen kan lita på. (och ni som redan är dom vännerna vet vilka ni är)
 
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Det bästa som hände under året var att jag blev tillsammans med robin, och sedan insåg att vi inte var menade för varandra. Sedan var även dom två utlandsresor som jag gjorde, mallorca med familjen och gran canaria med robin och hans föräldrar. Något mer som var bra var att jag började gymnasiet och därmed träffade jag mina underbara klasskamrater.
 
Vilket var ditt största misstag? Det var att förlåta saker som egentligen är oförlåtligt, att jag inte insåg mitt eget bästa förens det var försent osv.
 
Vad spenderade du mest pengar på? kläder och massa onödiga saker hehe.
 
Vad gjorde dig riktigt glad? klass 9a, bästa ever! 
 
Mådde du bättre eller sämre under 2013 än vad du gjort tidigare år? Över lag har jag mått bättre än tidigare, men vissa stunder har jag också mått mycket sämre än tidigare.
 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Mina vännner, blev väldigt mycket att jag umgicks med robin väldigt mycket vilket ledde till att jag tappade kontaken med många nära vänner. 
 
Blev du kär? ja det blev jag.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Jag umgicks nog med robin tror jag, fikade hemma hos mig och åkte sedan hem till honom eftersom han fyllde år dagen efter mig.
 
Hur skulle du beskriva din klädstil? slapp, haha jag har bara klätt mig i plagg som jag själv trivs i, vilket gjort att mina stil blivit väldigt blandad.
 
Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Jag hoppas det kommer skilja sig mycket, att jag gör olika val än vad jag gjorde detta år och att jag vågar stå upp för mig själv och för mitt eget bästa. Jag hoppas även jag kommer spendera mer tid med folk som betyder mycket och påverkar mig positivt. 
 
Något du vill säga till dig själv inför 2014? Tro på dig själv och förstå att du förtjänar bättre.

välkommen 2014




RSS 2.0