bästavän

 

jaha. en lista

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? japp.
 
Är det något du saknade 2014 som du vill ha 2015? Inget jag direkt kan komma på. men troligtvis är det något. typ ett mer socialt liv, har legat i min säng alldeles för mycket.
 
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? allt med min bästavän frida har vart det bästa! miley, bråvalla osv. även bulgarien med familjen. finns säkert massor.
 
Vilket var ditt största misstag? jag tror inte jag gjort nåt stort misstag. om det skulle vara nåt så skulle det vara att jag stötit bort personer som på riktigt tyckt om mig för att jag tyckt attdom kommit för nära.
 
Vad spenderade du mest pengar på? kläder och popcorn.
 
Vad gjorde dig riktigt glad? mina vänner. och att fia och henke ska få en bebis. 
 
Mådde du bättre eller sämre under 2014 än vad du gjort tidigare år? jag har mått mycket bättre för att jag har tagit mig tid att vara lycklig och göra saker som jag själv mår bra av. jag har även valt att bara vara med personer som får mig må bra.
 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? plugga kanske. har varit jävligt lat. 
 
Blev du kär? kan nog inte säga att jag blev kär. jag blev förälskad, men det gick snabbt över.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? kommer inte ihåg, jag var i skolan och sen skulle jag tro att jag fick besök av släkt och vänner. var nog med frida.
 
Hur skulle du beskriva din klädstil? slapp, haha jag har bara klätt mig i plagg som jag själv trivs i, vilket gjort att mina stil blivit väldigt blandad.
 
Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Tror inte det kommer skilja sig så mycket. förutom att jag fyller 18 och kommer nog hänga en del på krogen. haha.
 
Något du vill säga till dig själv inför 2015? Att inte vara så jävla feg för att träffa nya människor. 

jb

 

Vitlök

De senaste dagarna har jag firat jul, shoppat och chillat! 
Är väldigt nöjd med mina julklappar iallafall! Har även städat klart på mitt rum för första gången på ett halvår!! Asskönt! 
Orkar inte rabbla upp vad jag gjort fr senaste dagarna. Men idag har jag iallafall varit till Avesta och kikat lite, köpte dock jnget mer än en fleecetröja som jag ska ha i skolan. När vi kom hem la jag mig i sängen och tittade på film innan jag, Anna och Fia gick ner och tittade på när Henke och Stefan åkte skridskor. Mysig kväll! 
Nu ska jag sova då jag ska upp och jobba imorgon! Godnatt <3




livet är mycket bättre utan färg

 

hahahahah

på tal om ingenting så hittade jag en sjuuukt hemsk låt. Jag hoppas denna låt inte skrevs seriöst. haha! kan se framför mig hur 14åriga tjejer med YOLO kepor går runt och lyssnar på denna.
för att ni ska förstår vad jag menar så skickar jag med en länk till klippet på youtube :)
https://www.youtube.com/watch?v=IL_JJLlGsaM

Långt och rörigt inlägg

Denna helg har bestått av innebandy, jobb, prat och en himla massa chill! 
I fredagskväll åkte jag med mamma och pappa till storvik för att titta på när min syster spelade innebandymatch, Falun vann såklart. När jag kom hem så låg jag och tittade på musikhjälpen till sent på natten. Igår vaknade jag av att Kristin ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba, och eftersom jag inte hade några andra planer för dagen så fick det bli jobb från 11 till 19. Sedan somnade jag direkt jag kom hem. Idag har jag inte gjort så mycket annat än legat i sängen, jag har tittat på musikhjälpen, VM finalen i innebandy och på youtube. Ikväll var jag ut och träffade min andra halva Frida, vi satt ute några timmar och bara pratade om livet och gamla minnen. Efter det gick jag hem till Sara för att fortsätta prata minnen och om livet! 
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Sista veckan i skolan nu innan ett välbehövligt jullov! Puss och godnatt<3Världens bästa syster! 



i´m back bitches!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tjabba! nu tänkte jag försöka komma igång igen efter min bloggpaus. Så vi börjar med en tbt genom att bjuda på lite bilder från första halvan av detta år :)
 

lite olika storlekar och väldigt mycket från bulgarien här på slutet. men thats life, lev med det ;)
 
 
 
 
 

julklappstips

tipsar om en hemsida som heter nameon.se. Där kan du beställa personliga julklappar med broderade namn.
Det finns lite allt möjligt. SKITBRA ifall man inte kommer på något annat. här nedan har jag länkat till lite olika prylar. Lycka till med julklappsshoppingen :) pusshej!
 
badrock till barnen
snuttefilt till bebisen
strandhandduk till mamma/frugan
pyjamasshorts till pappa/gubben

sjukling

hellooo. jag har varit sjuk hela veckan fram tills nu, vilket innebär att jag inte vart i skolan!
jag blir så irriterad på att jag inte blir frisk nångång :( orkar liksom inte gå runt och vara sjuk hela tiden!
aja, väntar på bussen nu så är snart hemma igen! pusshej :)
saknar min bästis
 

RSS 2.0