känns som ingenting finns kvar av allt jag en gång var.

har kemi nu,jag och lovisa sitter i grupprummet och chillar.vi ska göra ett arbete med minst 10 sidor och vi har knappt börjat,skjut mig! frida är sjuk dessutom,bajs!

cold is the bed without you

här ligger jag,ensam,utan dig.jag borde vara van,men det känns så konstigt,det känns fel,fast det är som vanligt.min ena kudde luktar fortfarande dig,din parfym har fastnat i tyget på mitt örngott.din saliv kretsar runt i min kropp och jag kan fortfarande känna värmen från din omfamning.varför är det så kallt? varför är jag så ensam? och varför är jag så tom utan dig? det är längesen,mycket längesen du var min,men jag har inte accepterat.jag ville säga så mycket,men samtidigt ville jag inte förstöra,det var ju så bra just då.jag ligger och analyserar stunden gång på gång,vad kunde jag sagt? vad borde jag gjort? varför gjorde jag så? och varför sa jag inte det? jag vill ha fler tillfällen som dessa,jag vill vänja mig vid din närhet och jag vill försöka rätta det som blev fel.jag vill bara ha en chans till,bara en?


vet inte om jag ska skratta eller gråta!


stockholm!

bäst dag i stockholm,jag älskar min klass!


förra inlägget skulle publiceras i måndags kväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1644432/images/2012/pic_50acc1b0e087c35c75072349.jpg" class="image">


jag är bara sådär fånigt glad:')

efter en dag med studiebesök på brinell så tar jag nu slagget!
puss,btw..love life<3


you don't know how lovley you are..

nu försöker jag sova,med många tankar i huvudet och mycket känslor i kroppen..jag undrar om det är såna här kvällar man ska älska livet..eller om det är nu man ska börja fundera på vad som faktiskt händer.
det enda jag vet är att jag önskar att en enda person låg bredvid mig nu.godnatt världen!


blandade bilder♥


om du bara hade varit ful hade det inte varit så svårt!

förlåt för dålig uppdatering.men i torsdagskväll ringer frida mig och frågar om jag kan spela en roll i en teater som skulle ha uppspel 22 timmar senare..så all min fria tid har jag pluggat maus och igår klockan 7 stod jag där på scenen som rufus kohlström!!
men det har varit jätteroligt iallafall och förutom det har jag inte gjort något speciellt dessa dagar :-)
 

bästa i världen!

friendship isn't about who you've known longest,it's about who came and never left<3


happy life


idag är det din dag,pappa!

du är mannen i mitt liv,du stöttar,du lyssnar,du hjälper,du finns alltid där,du förstår,du skojar och du orkar.du tar mig alltid i försvar och du tror på mig.

jag älskar att komma hem,mötas av dig och dina kramar,dina (usla) skämt och ditt skratt gör mig så himla lycklig.

du förstår mig på ett sätt som ingen annan gör,du vet liksom precis vad jag menar.du blir som en pappa till alla mina vänner,de frågar om de inte skulle kunna få min pappa..men jag skulle aldrig byta bort dig!

visst finns det gånger då vi bråkar,är irriterade,skriker och suckar åt varandra.men det hör ju till.men jag har aldrig någonsin tvekat på att du älskar mig.ibland kan du vara pinsam,men istället för att skämmas så har jag börjat räcka upp handen och tänkt "de är min pappa detdär" för hur det än är så finns det inte många som han en fader som kan så många historier som han gärna drar av när som helst.och dessutom finns det nog bara en som så fort man ber om de ställer sig upp och sjunger vilken låt man än ber om (även om den skulle vara på polska)

de jag ville komma till är att jag älskar dig pappa,mer än ord kan beskriva och du är den bästa jag vet,världens bästa vän<3


haha


besk

min mobil app har dampat hela veckan,därför har jag inte kunnat blogga,sorry!
men nu verkar den funka igen så nu jävlar bombar jag!!


fredag!


jag bjuder på denna


stackarns lilla tjej

nu vill jag bara hemhemhem,jag vill sovasovasova för imorrn ska jag ha praktik..jag vill dödödö och jag är tröttröttrött.


26 augusti 2012

jag sa från början att jag aldrig skulle bli kär i dig,att det aldrig skulle fungera.i början var det bara skoj,det pirrade lite i magen varje gång ditt nummer ploppa upp på displayen.varje gång jag var med dig kunde jag inte vara sur.men det gick för långt,jag trodde jag hade allt under kontroll,att jag visste precis vart jag hade dig och vart jag hade mig själv.

jag bryr mig om vad du gör,vilka du är med och vems bilder du gillar på facebook och instagram,jag stör mig på andra tjejer som kommenterar dina bilder.du är ju liksom min.jag lovade mig själv att aldrig bli så,att aldrig ha mer koll på ditt liv än på mitt eget.jag lurade mig själv när jag sa att du inte betydde något för mig.

jag föll i fällan,fast jag visste vart den var och jag visste alla vägar runt den.nu känner jag mig som en idiot när jag sitter fast här.

jag hör av mig till dig för att jag är rödd för att ifall jag inte gör de så skulle vi sluta prata helt.jag vill fortsätta,jag vill veta hur du ser mig och vad du säger om mig till dina vänner.vill veta så mycket,men livet är fyllt med så många frågor utan svar,och detta är en sån.


#IRL12 är över :(

nu sitter vi på bussen mot alvesta där vi sedan ska hoppa på tåget! nu börjar 7 timmars resa,men med tanke på hur helgen varit kommer det inte bli så jobbigt.det enda som är jobbigt är att det nu är över och det är ca 1 år kvar innan jag får träffa alla dessa underbara människor igen!
tack svung och tack ljungby för denna grymma helg!!


socialt gäng på tåget mot mjölby

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1644432/images/2012/pic_50966f8f9606ee4cc44167de.jpg" class="image">


hallsberg 1 timme kvar

uppe före tuppen idag,klockan ringde 04:45 och med tanke på när vi somnade igår kanske de inte va så uppskattat!
men nu sitter vi i hallsberg och har en timme kvar att vänta..vi taggar IRL förfullt och hoppas det blir en toppenhelg!


kupolen igår

jag älskar dig mamma<3


RSS 2.0