jag skulle vilja tänka en underbar tanke

sitter på bussen hem nu,vi hade naturkunskapsprov nu på morgonen och sen var det 3 timmar till nästa lektion,och eftersom jag inte känner mig så pigg då jag va hemma från skolan igår pga ont i kroppen och feberkänslor så åkte jag hem istället.ikväll blir de teater osv :) pusshej


det är så logiskt alla fattar utom du

hello,i fredags var jag somsagt hemma hos frida med dom finaste tjejerna och käkade tacos och bara hade det så jävla mysigt.sedan sov robin hos mig.igår så chillade jag mest hemma hela förmiddagen innan jag åkte upp till robin för att spendera natten här och det ska jag även göra inatt också..är dessutom jääävligt sugen på chips och cola,haha! men eftersom robin bor i det mysigaste huset som ligger way to hell långt ifrån närmaste affär så får jag nog nöja mig med att tugga bark och dricka hästkiss.den bittra sanningen.aja,kysshej
 

tiden går så fort men det behöver ingen tänka på,för oss är redan tiden slut

halloj! när jag kom till skolan idag fick jag veta att vi inte hade idrott,vilket resulterade en 45 minuters svenskalektion och sen fick jag åka hem..nu ligger jag i sängen och gråter åt extrem home makeover,gråter även för att jag missade att Robin gick på samma buss som jag gick av :( nu ska jag städa och tvätta och tagga för en tacokväll med underbara brudar,kyss


nu är egots tid förbi

ditt jävla as.jag vill strypa dig samtidigt som jag inte kan sluta älska dig.du är falsk,men samtidigt så himla sann.du gör mig så illa samtidigt som du gör mig så hel.när ska du lära dig att jag är en del av ditt liv och att det inte går att dölja saker för mig.jag hatar dig samtidigt som jag älskar dig och ja vill lämna dig samtidigt som jag inte kan släppa dig.
 

ASYLSTAFETTEN- FÖR EN HUMAN FLYKTINGPOLITIK

ASYLSTAFETTEN

Asylstafetten var en vandring som gick av stapeln 14 Juli 2013 och pågick i 34 dagar. Det var en vandring mellan Malmö och Stockholm med olika etapper efter vägen där alla deltagande fick sova och äta. Asylstafetten var en vandring som skapades för att demonstrera emot asylpolitiken som riktar sig emot asylsökande personer från andra länder, som t.ex Syrien, Iran och Irak. Idén kom ifrån en kille som själv varit asylsökande i flera år och var papperslös när han kom till Sverige, han har även suttit i förvar flera gånger. Det var många som deltog i stafetten, vissa gick bara med en bit och andra gick med hela vägen. Det var även många som inte var med och gick, men bidrog på andra sätt som t.ex att komma med förtäring och dryck efter vägen, bistå med boende eller pengar.

Detta berörde mig väldigt mycket, jag tycker att det är så himla viktigt att detta uppmärksammas, att vissa blir så illa behandlade. Man väljer inte vart man blir född och jag anser att världen och världens ytor är till för alla. Jag blev även väldigt glad över att det var så många som deltog, det visar att det faktiskt finns intresse att förändra och det visar även att så pass många tycker att det är något som är fel.

Många vill förändra och påverka asylpolitiken på olika sätt, men det är inte lätt att göra det ensam, men det är lättare om man är fler som hjälps åt. Arrangörerna och projektledare för detta projekt har jobbat i ca 6 månader med projektet och det har gjort ett så bra arbete. De hoppas även på att detta kan bli en grej som återkommer varje år och att det bara blir bättre och populärare för varje år som går. De hoppas även på att detta kan vara en grej som får fler människor att få upp ögonen och inser att detta faktiskt är ett problem.

Jag själv önskar att jag hade gått med en bit i denna stafett, men hoppas på att det blir av flera gånger så jag får en ny chans att vara med och påverka.

DETTA ÄR SÅ HIMLA VIKTIGT OCH DET ÄR NÅGOT VI MÅSTE PRATA OM OCH GÖRA NÅGOT ÅT. VÄRLDEN ÄR EN PLATS FÖR ALLA!

 

när jag såg denna video berördes jag väldigt mycket,jag grät och blev så full av massa olika känslor.

flyga

Jag kan förstå att det är svårt att säga nej
För det är lika svårt för mig
Men jag blir rädd utav att se din oros rus
Men jag vill veta hur du har det
Jag kan förstå att det är svårt åh vara still
För jag är tyst av samma skäl
Men jag kan inte se dig, ser bara skuggan av dig
Jag vill ju veta hur du känns
Så säg att du vill ha mig här och säg att du vill se mig
Mer än så behöver inte höra



bästa syster <3


syrran åker till Spanien om bara någon timme med mormor,hoppas dom får det helt underbart

#ledak13

sitter just nu i stockholm på andra träffen av ledarakademin. ledak är en ledarskapsutbildning som består av 4 träffar under ett halvår, det är 15 platser som man får söka till. ledarakademin ordnas av organisationen Sveriges Ungsomsråd.

jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera,och jag kan säga att det beror på att jag har dålig fantasi,dålig prioritering och dåligt med inspiration,därför (som ni kanske märkt) så bloggar jag mest när jag känner för det,ibland blir det ganska ofta och ibland tar det en vecka innan ett nytt inlägg ploppar upp. ni bestämmer själa om jag fortfarande är intressant att följa,eller om ni bara skiter i mig. men jag hoppas att jag någon dag kommer att börja blogga som förut igen,för det är ju så kul :D
 

9 månader med min fina<3

idag är det nio månader sen jag och min andra halva återförenades efter ett halvår långt break-up.
tiden har gått så himla fort och jag känner ett starkare band till robin för varje dag som går. vi har varit igenom mycket saker,både väldigt jobbiga och mindre jobbiga,men även väldigt bra och roliga saker. hur som helst så är robin den mest fantastiska personen som jag mött (även om jag ibland bara vill smälla till honom ;-)) och jag vet att jag inte skulle klara mig utan honom i mitt liv.kan tillägga också att jag känner mig som en lyckligt lottad person som får ha honom som min pojkvän och i mitt liv överhuvudtaget.
 

B&J och mys med älskling<3


myskväll med älskling<3

i en värld full av idioter

igår hade vi yrk i skolan så vi murade hela dagen.kul.när vi skulle hem blev bussen överfull och jag höll på att dö.
när jag kom till norberg iallafall så var jag med min saknade vän adam,vi drog av en fika på elsas och snackade om allt mellan himmel och jord,det var så behövligt.
just nu har jag engelskalektion och senare ska jag på ungdomsrådsmöte med politiker,efter det har jag teater och sen ska jag träffa frida som jag också saknar så himla mycket. har inget mer att säga,pusshej!
bild från min instagram

RSS 2.0