svek, hat, glädje, tårar, kärlek och vänskap.

känner att jag måste skriva av mig nu.. både glada, ledsne och sura ord kommer dyka upp..

börjar med HAT
blir så jävla sur över hur fan du beter dig, vem tror du att du är?
du behöver inte komma och säga till mig att jag är tjock, jag mår inte bättre av det.. snarare sämre.
jag har haft komplex för hur fan jag ser ut sjukt länge, men nu på senaste tiden har jag börjat acceptera mig själv mer och mer, och jag klarar mig helt klart utan din "hjälp".
du behöver häller inte påpeka att alla killar vill ha mig tack vare mina bröst, du behöver häller inte ljuga om att personer sagt det.. för både du och jag vet att de inte är sant.
jag kan fan inte rå för hur jag ser ut, man väljer inte sitt utseende, men skulle man fått gjort de skulle jag inte välja bort något.. jag är jag lixom och om du inte tänker accepetra mig som jag är och älska mig som jag är så känner jag att jag inte är i något stort behov av dig i mitt liv, isåfall kan du sticka..
för jag tänker fan inte ändra mig för att du ska bli nöjd, för isåfall kan du välja någon annan.
jag kan ju inte prata med mina bröst och be dom sluta växa? eller tycker du jag ska göra de kanske?
om du mår bättre av att kracka ner på mig, så visst fortsätt, men de säger bara mer om dig än om mig.
du är en patetisk, idiotisk och helt fucked up person som är i ett stort behov av hjälp. du förstår det inte själv, men du är ständigt ute efter att förstöra för andra och så fort du inte står i centrum då gör du vad som helst för att de ska bli ändring på de, säger bara en sak... VÄX UPP!
SVEK
jag vet inte om ni ser det som ett svek, men när man lovar saker man inte håller så ser jag det som svek iallafall.
jag är jätteglad för eran skull, men egentligen... ni är ju inte de för mig, nej för då blir allt annorlunda.. men jag blir ensam, ni har varann..
jag har aldrig tänkt på egentligen hur arg, besviken och ledsen jag skulle kunna bli på er, för jag har aldrig sett det som just svek, jag har aldrig sett de från den sidan.. alltid vart glad för er skull, vissa personer fick mig att tänka om. tack för de..... ni kommer aldrig förstå vad jag menar!
GLÄDJE
tack för att du låter mig känna just de, glädje.. tack så himla mycket för att du finns i mitt liv och tack för att jag får finnas i din närhet.
dina ord gör mig galen och dig i mina tankar får mig sprallig som ett barn.
jag bara älskar känslan, tack för att jag får känna den!
TÅRAR
gråta, något som behövs och skönt är det.
jag gråter sällan över spilld mjölk, jag gråter mest av glädje av alla dess slag.
jag saknar håkan, det får mig att gråta.
jag tjaffsar med min pappa, jag gråter.
jag saknar andra, jag gråter.
jag är glad att du finns, jag gråter.
allt är så himla viktigt.......
allt känns alltid mycket bättre när en tår får rinna!
KÄRLEK
har egentligen inte så mycket att skriva om kärlek mer än att.
de är härligt, man blir glad.
för mig finns bara du!
VÄNSKAP
mina vänner är de abslout bästa som finns, även om vi träffas varje dag, någon gång i veckan, mycket sällan eller aldrig ens har träffats.
alla mina vänner betyder så sjukt mycket och jag skulle aldrig välja mig själv före en vän, en vän är viktigare än allt annat.
jag försöker hjälpa så gått jag kan, men ibland blir det för mycket och jag blir maktlös, men ni ska veta att jag aldrig, inte mot något i världen skulle byta bort mina vänner.. för ni är ljuset i mitt liv, ni gör så jag orkar fortsätta mitt liv och ni gör mitt liv underbart!

åh gud va skönt de känns nu.... tack för mig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Karin, så himla fint skrivet..

Du & jag har inte nån kontakt alls egentligen, men jag följer din blogg, och jag vet att jag inte direkt är nån "speciell" person i ditt liv. Men det jag verkligen vill få fram är att det som jag har sett utav dig gör mig imponerad ! Du tar hand om folk, du är trevlig oavsett om det är en främling, du är verkligen en person som alla skulle behöva.

& nu är det så att jag är så feg och vågar inte berätta vem jag är, men nu har du iaf fått veta vad jag tycker & jag tycker du är en fin och underbar person!



Kram ifrån mig

2011-06-14 @ 21:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0